FOR SALE

säljer lite kläder på tradera, kom och köp! HÄR


gainsbourg/birkin

fina fina fina

fridayyy

Har jobbat sen åtta i morse är helt slut, men asbra jobbdag ändå. Det kom en kille från Tiger till vårt frukostmöte och pratade lite jeans och sen ba gav han alla varsitt par, himla snällt. Kände att jag vill jobba i klädbutik typ föralltid. Nu sippar jag lite vin och lyssnar på Halo. Okej, har tråkigt som ni märker.
Slutar nu.


mitt lilla e

Ikväll har jag skajpat med min världens bästa Elin som bor i Paris, det var himla fint och lite sorgligt för att vi är så långt ifrån varandra när vi förut brukade träffas precis varenda dag. Om en månad åker jag hursomhelst och hälsar på, kommer bli bäst!!  (Här är vi när vi var i Paris tillsammans i vintras)


ge mig ett jobb om du har, tack

Har i princip inget jobb längre, blir ingringd när dom behöver mig bara. Dör vad jag behöver ett jobb, har inte jobbat på en vecka nu och vet liksom inte vad man gör om dagarna??? Veckans två höjdpunkter: 1.När vi låg i hans säng på morgonen och inte orkade gå upp så vi beställde pizza och cola från onlinepizza och åt i sängen och slötittade på a bout de souffle. 2.När Tilda var hemma från New York i en dag och alla fina vännerna drack öl tillsammans. Höjdpunkt nummer 2 såg ut typ såhär:


en början på oktober

En fredag med förfest hos Ida och Jasmine, en lördag i slottskogen, och en söndag med garderobsutrensning